Huib Rommers – Creative Life Crafting

Huib Rommers werkt met de life crafting methode van Michaela Schippers maar heeft de methode doorontwikkeld voor andere doelgroepen (VMBO). Ook op wetenschappelijk vlak wordt samengewerkt met Huib.

Spreken, trainen & coachen

Mijn naam is Huib Rommers en ik ben de oudste van twaalf, vader van zes en gelukkig getrouwd met mijn vrouw Antoinette. Ik ben een man op een missie. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen hoop, betekenis en doel te vinden in tijden van crisis en onzekerheid. Ik wil jou ondersteunen bij het overwinnen van problemen en het creëren van een toekomst waar ze kunnen groeien en bloeien.
Na de Academie voor Lichamelijke Opvoeding heb ik mijn master studie Leren & Innoveren. Ik heb wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van het creatief vermogen van vmbo-leerlingen link. Daarbij is hij de bedenker van het concept ‘creative life crafting’.
Naast mijn werk als schrijver, trainer en researcher ben ik beschikbaar als coach voor ikigaitv. Ben je enthousiast over de positieve psychologie interventies op de website maar wil je graag meer? Ik ben beschikbaar om een lezing, training of coaching te geven voor jou en jouw organisatie. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk contact, training of een lezing, neem dan contact met me op via: info@creativelifecrafting.com.
‘Vergroot je impact en creëer ‘a positive ripple effect’.